Nieuws

1 juni 2017

Bonded storage and the AEO status

AEO Status

Beste Relatie,

Wij zijn er erg trots op om u te informeren dat R.B.C. Container Terminal  de status van Authorized Economic Operator (AEO) heeft toegekend door het Rotterdam Main Customs kantoor. De AEO-vergunning is een douanestatus die de betrouwbaarheid, veiligheid en veiligheid van de onderneming weerspiegelt in internationale economische transacties.

Zoals vermeld in de Nieuwsbrief van Juni 2017 die u onder de betreffende tap kunt uploaden, zal RBC met deze vergunning uw eisen beter kunnen vervullen. 
Ons verkoopteam hoopt  uw verzoeken binnenkort te ontvangen en als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren op sales@rbc-terminal.com.

12 december 2016

Openingstijden R.B.C. Terminal tijdens de Kerst en Nieuwjaarsperiode

Openingstijden R.B.C. Terminal tijdens de Kerst en Nieuwjaarsperiode

Dit jaar is de R.B.C. Terminal alleen gesloten tijdens tweede Kerstdag (26/12). De overige werkdagen zijn we geopend van 07:00 tot 20:30 uur.

We wensen iedereen fijne feestdagen toe.

R.B.C. Terminal Management

20 november 2016

Ultra-hoge capaciteit elektrische stekkers R.B.C. Terminal

Ultra-hoge capaciteit elektrische stekkers R.B.C. Terminal

Sommige producten, bijvoorbeeld hete harsen, moeten worden verwarmd of op temperatuur gehouden worden in speciaal ontworpen high heat tankcontainers (27,5 kW @ 440V) door ultra-hoge capaciteit elektrische stekkers. R.B.C. Terminal heeft dit soort aansluitingen. We kunnen deze 2 x 32 Amp containers handelen, opslaan en inpluggen.

Voor meer informatie, of een offerte neem contact met ons op.

3 november 2016

Barge verbinding Rotterdam en Duitse achterland

Barge @ R.B.C. Terminal

Vanaf vandaag organiseert R.B.C. Terminal (tank) container transporten tussen Rotterdam en het achterland. Samen met de barge specialist op het gebied van de Neder-Rijn kunnen wij uw beladen/lege (tank) containers van en naar de Rijn Terminals Duisburg, Krefeld, Düsseldorf, Dormagen, Leverkusen (Chemion) en Köln varen.

Wij zorgen ervoor dat het aandeel van containers wat op dit moment over de weg gaat sterk verminderd door een optimale wateraansluiting. Het vervoer per barge staat immers gelijk aan 200 tot 300 vrachtwagens.

Voor meer info en tarieven: sales@rbc-terminal.nl